Skip to content

Led Expo 2018 – Smart Lighting + Design Beurs 7-8 feb ‘s Hertogenbosch

Bezoek ons op de: Led Expo 2018 – Smart Lighting + Design Beurs 7-8 feb ‘s Hertogenbosch

LED expo 2018 - Te Lintelo Systems ZevenaarAlles over slimme verlichting,
Van IoT tot Blue Buildings

Smart; van techniek naar toepassing:

De introductie van LED verlichting heeft de lichtindustrie op grote schaal gestimuleerd, gerevolutioneerd én ontwricht. In de nabije toekomst zal de industrie een nog veel grotere verschuiving door gaan maken. Door de komst van LED is de fabricage van licht halfgeleider productie geworden met de bijbehorende prijsdalingen. Het toevoegen van sensoren en communicatie technologie zal op termijn nauwelijks effect op de kostprijs hebben. Deze ontwikkelingen zullen een nieuwe paradigma verschuiving in de hele lichtketen veroorzaken. Uiteindelijk verkoopt men oplossingen en diensten en wordt er data verzameld en vermarkt. LED Expo houdt u met een uitgebreide serie gratis workshops en seminars aan het forefront van de ontwikkelingen.

Lighting

Grootschalige toepassing van elektrisch licht is minder dan 100 jaar oud, voor die tijd brachten we 90% van onze tijd door in daglicht. Tegenwoordig zitten velen van ons het grootste deel van de dag binnenshuis, in kunstlicht. Dat licht fungeert niet alleen als visuele oriëntatiehulp, licht stuurt fysiologische processen zoals het concentratie- en prestatievermogen, het hormonaal gestuurde slaap-waak-ritme en het algemene welbevinden. De introductie van LED verlichting maakt het beïnvloeden van deze processen mogelijk. Onder de naam Human Centric Lighting wordt verlichting aangepast aan de behoeften van de gebruiker. Door een bezoek aan LED Expo Benelux komt u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Design

Goede vormgeving is essentieel voor het succes van een product. Na de eerste introductiejaren van LED waarin (noodzakelijkerwijs) vooral gefocust werd op technische aspecten en energiebesparing, is er nu veel aandacht voor het design van lampen en armaturen. LED Expo is de plaats waar u de laatste internationale verlichtingstrends kunt komen bekijken.

LED expo 2018 - Te Lintelo Systems Zevenaar

 

registreer je hier als bezoeker.

Back To Top